Stripboeken van Inkooptopper

InkoopDivisie Bekijk ze hier

Introductie Hoofdpersonen

Personalia
     
Theo   Theo
Is verantwoordelijk voor de afdeling.
Heeft echter geen hele sterke uitstraling of persoonlijkheid, eerder wat dommig en is vanuit historie door gegroeid naar deze functie.

Hoofd Inkoop – Inkoop Manager – Inkoop Directeur
   

Marjan Marjan
Zij is voor Theo zijn steun en toeverlaat; de tweede man. Ze snapt de wereld van inkoop tot in detail en beheerst alle noodzakelijke spelregels. Ze is wel erg dominant en heeft een wat norse uitstraling.

Plaatsvervangend Hoofd – Senior Inkoper
   

Truus Truus
De lieveling van de afdeling en doet eigenlijk alles voor de mensen van de afdeling en in 't bijzonder voor Theo. Door haar uiterlijk, pikante wijze van kleden is ze aantrekkelijk voor de mannen. Ze weet dit op een slimme manier te gebruiken.

Assistent Inkoper – Management Assistente
   

Jos Jos
De ‘regelneef’ van de afdeling en heeft voor ieder probleem wel een slimme oplossing. Heeft lak aan allerlei inkoop- en beleidsregeltjes. Zijn achtergrond is niet-inkoop maar door toeval op de afdeling terecht gekomen.

Inkoper
   

Artuur Artuur
Hij is binnen de afdeling de nieuwe zij-instromer. Eigenlijk ‘the whizzkid’ van de afdeling. Is ‘te’ hoog opgeleid voor de afdeling en heeft geen inkoop ervaring. Door deze onervarenheid en wat jeugdige leeftijd valt hij qua uiterlijk en gedrag net buiten de groep.

Business Analist
   

Bas Bas
Is de oudgediende van de afdeling. Heeft alles al meegemaakt en is immuun geworden voor stress, druk en veranderingen. Is erg vasthoudend, rechtlijnig en komt telkens met stokpaardjes vanuit het verleden.

Senior Inkoper
   

Hoofdsponsoren

  • VCK Travel
Maatschappelijke
bijdrage
Volg ons via
linkedin   twitter