Stripboeken van Inkooptopper

InkoopDivisie Bekijk ze hier

Introductie Personalia

Personalia
   
Theo   Theo
Is verantwoordelijk voor de afdeling.
Echter heeft geen hele sterke uitstraling of persoonlijkheid, eerder wat dommig en is vanuit historie door gegroeid naar deze functie.

Hoofd Inkoop – Inkoop Manager – Inkoop Directeur
   
Marjan Marjan
Zij is voor Theo haar steun en toeverlaat; de tweede man. Ze snapt de wereld van inkoop tot in detail en beheerst alle noodzakelijke speelregels. Ze is wel erg dominant en heeft een wat norse uitstraling.

Plaatsvervangend Hoofd – Senior Inkoper
   
Truus Truus
De lieveling van de afdeling en doet eigenlijk alles voor de mensen van de afdeling en in bijzonder voor Theo. Door haar uiterlijk, pikante wijze van kleden is ze aantrekkelijk voor de mannen. Ze weet dit op een slimme manier te gebruiken.

Assistent Inkoper – Management Assistente
   
Jos Jos
De ‘regelneef’ van de afdeling en heeft voor ieder probleem wel een slimme oplossing. Heeft lak aan allerlei inkoop- en beleidsregeltjes. Zijn achtergrond is niet-inkoop maar door toeval op de afdeling terecht gekomen.

Inkoper
   
Artuur Artuur
Hij is binnen de afdeling de nieuwe zij-instromer. Eigenlijk ‘the whizzkid’ van de afdeling. Is ‘te’ hoog opgeleid voor de afdeling en heeft geen inkoop ervaring. Door deze onervarenheid en wat jeugdige leeftijd valt hij qua uiterlijk en gedrag niet buiten de groep.

Business Analist
   
Bas Bas
Is de oudgediende van de afdeling. Heeft alles al meegemaakt en immuun geworden voor stress, druk en veranderingen. Is erg vasthoudend, rechtlijnig en komt telkens met stokpaardjes vanuit het verleden.

Senior Inkoper
   
Onze maatschappelijke
bijdrage van afgelopen jaren