Verandering vraagt
F-Fort

Onze transitie-aanpak bestaat uit vier heldere stappen. Onze focus ligt op inkoop en facilitair management, in combinatie met onze kennis maakt dat onze aanpak uniek.

  1. Klantbehoefte in kaart brengen
  2. F-Fort Quickscan
  3. Transitie begeleiden en uitvoeren
  4. Duurzaam continueren
Onze aanpak

Duurzaamheid, innovatie en samenwerking

We helpen organisaties met een verandervraagstuk. We realiseren succesvolle transities met lange termijn impact vanuit inkoop & facilitair management.

  • We brengen organisaties in beweging.
  • We helpen verandering door te voeren én betrokkenen hiervoor te enthousiasmeren
  • Het F-Fort team heeft ruime ervaring bij overheden, profit en non-profit organisaties.
Meer over ons

Verandermanagement

Een verandering op gang brengen is niet altijd eenvoudig. U weet dat het beter kan, maar zelf de boel omgooien zorgt voor veel gedoe en kost u vaak ook zeeën aan tijd. Om risico’s, geld, tijd en hoofdpijn te besparen huurt u F-Fort in. Met een team bekijken we waar de behoefte ligt, worden we een deel van de organisatie en helpen we uw afdeling een geslaagde verandering door te voeren.

Meer over verandermanagement

Inkoopproces

Iets dat nog nooit ingekocht is, of een verandertraject met een complexe samenwerking?  U heeft gegarandeerd onze interesse gewekt.

Of wilt u uw inkoopproces professionaliseren, maar heeft u daar zelf niet de kennis en capaciteit voor? Of heeft u vragen over een transitie naar Maatschappelijk Verantwoord Inkopen? Voor zowel profit als non-profit organisaties kunnen we het hele proces begeleiden en uitvoeren.

 

Meer over inkoop

Facility management

Met optimale facilitaire diensten presteren uw medewerkers het beste, dat hoeven we u niet te vertellen. Wij helpen u uw facilitaire dienstverlening te professionaliseren. Of het nu gaat om het verduurzamen van het gebouw of toekomstbestendig maken van uw werkplekken. Wij weten als geen ander hoe u facilitaire functies het beste inricht.

Meer over facility management

Interim of project?

We werken zowel op interim basis als in teams waardoor we telkens flexibel kunnen schakelen vanuit de competenties die op dat moment nodig zijn. U kunt rekenen op de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats. Het fundament van onze vakkennis ligt in inkoop en facilitair management. Onze interventies zijn altijd tijdelijk en daarmee vormen onze mensen geen bedreiging voor uw eigen mensen. Bovendien zijn onze mensen enthousiast en bevlogen, we hebben plezier in wat we doen en die positieve energie nemen we graag mee naar uw organisatie.

Opleiding Inkoop in Strategisch Perspectief

Het volume dat u inkoopt als publieke of private organisatie, maakt waarschijnlijk ongeveer 70% van uw begroting uit. Stelt u zich eens voor dat u met de inkoop uw concurrentievoordeel vergroot, uw time-to-market verkort of uw return on investment verbetert? Tijdens het unieke praktijkgerichte en interactieve programma Inkoop in Strategisch Perspectief leert u hoe u inkoop strategisch binnen uw organisatie positioneert. Nieuwsgierig?

Ontdek ISP >
Verandering vraagt F-Fort! Weten hoe?