Stripboeken van Inkooptopper

InkoopDivisie Bekijk ze hier

Doelstelling

 

Het Inkooptopper concept heeft tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor iedereen die zich erbij aansluit. Deze toegevoegde waarde kan voor ieder individu anders zijn maar bestaat primair uit het vergroten van zijn/haar netwerk, kennis en commerciële kansen. Hiervoor zullen worden ingezet de Inkooptoppersite en de Inkooptopper LinkedIn account.

Secundair ontvangt u wekelijks een luchtige 'one page' strip die gebaseerd is op actuele inkoopvraagstukken met een 'knipoog' naar de Inkoop- en Verkoopwerelden onder het motto “er mag gelachen worden”.

 

Inkooptopper en inkoopafdelingen

 

Voor Inkoopafdelingen probeert Inkooptopper van toegevoegde waarde te zijn door actuele Inkoopvraagstukken op een luchtige manier via onze strip te bespreken. De strip kan uitstekend gebruikt worden binnen de eigen afdeling maar ook richting de interne organisatie of externe relaties. Aan de hand van een strip kunnen 'lastige en/of moeizame' vraagstukken op een luchtige manier de juiste verbinding creëren.

Daarnaast brengen wij vakgenoten met elkaar in contact zodat er op een natuurlijke manier voor een ieder een vangnet ontstaat waar men terecht kan met lastige vraagstukken. Ten slotte zijn wij ervan overtuigd dat door een toename van vakinhoudelijke kennis en een uitbreiding van ieders netwerk er automatisch een grotere kans is op commerciële successen!

 

Inkooptopper en verkoopafdelingen

 

Voor Verkoopafdelingen probeert Inkooptopper van toegevoegde waarde te zijn door ze kennis te laten maken met alles waar inkopers mee te maken hebben. Door de wereld van de inkopers beter te begrijpen zal men (nog) beter in staat zijn aanbiedingen te doen die aansluiten bij de wensen van inkopers.

Daarnaast hebben verkoopafdelingen door Inkooptopper de mogelijkheid om op een andere manier in verbinding te komen met hun (potentiële) klanten. Zij kunnen hun contacten uitbreiden binnen het grote inkoopnetwerk van Inkooptopper.

Wij zijn ervan overtuigd dat bovenstaande combinatie een unieke mogelijkheid is om ieders commerciële successen te vergroten.

 

Aanvullende dienstverlening

 

Wij vernemen steeds vaker dat er (tijdelijk) behoefte is aan specialistische inkoopkennis bij verkooptrajecten. Bijvoorbeeld bij aanbestedingstrajecten waarbij de belangen vaak erg groot zijn en de verkoopafdeling al niet vrolijk wordt van “die dikke stapels papier” en dan ook nog niet goed weet hoe bepaalde vragen geïnterpreteerd moeten worden. Dit terwijl we allemaal weten dat details nu net het verschil kunnen maken tussen wel of niet opdrachten gegund krijgen.

Tegelijkertijd nemen wij waar dat er in de inkoopwereld een groeiend potentieel is aan zelfstandige inkoopspecialisten. Dan lijkt 1 plus 1 = 2 en is iedereen blij. De praktijk leert echter dat het moeilijk is om voor ieder bedrijf om de juiste persoon te vinden die precies over die kennis en kwaliteiten beschikt dat hij daadwerkelijk van toegevoegde waarde is.

In zulke gevallen kan Inkooptopper u uitkomst bieden. Aangezien we veel Inkooptoppers aan boord hebben waarvan wij exact weten wat hun specialisaties zijn kunnen wij na een intake gesprek u koppelen aan een specialist die daadwerkelijk VOOR U van toegevoegde waarde is. Neem gerust contact op met ons via info@inkooptopper.nl

Hoofdsponsoren

  • VCK Travel
Maatschappelijke
bijdrage
Volg ons via
linkedin   twitter